Υποτροφία για Διδακτορικό στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ προσφέρει υποτροφία για Διδακτορικό στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο. Η διδακτορική υποτροφία είναι διάρκειας 3 ετών και προσφέρεται ως μέρος ενός συγκεκριμένου συλλογικού έργου στο πλαίσιο της πολυετούς διεθνούς ερευνητικής προσπάθειας Globalisation, Europe, and Multilateralism (GEM). Το έργο συντονίζεται από το Institut d'études européennes (IEE) στο Université libre de Bruxelles (ULB). 

Το ερευνητικό έργο θα επιβλέπεται από την καθηγήτρια Christina Eckes (UvA - ACELG) και τον καθηγητή Nicolas Levrat (Πανεπιστήμιο της Γενεύης) και καθοδηγούμενο από την Dr Elena Crespi (FIDH).

Προσφέρεται σύμβαση εργασίας για ένα έτος με δοκιμαστική περίοδο δύο μηνών, κατά προτίμηση από την 1η Οκτωβρίου 2022 με δυνατότητα παράτασης για άλλα δύο χρόνια κατόπιν ευνοϊκής αξιολόγησης, δηλαδή έως τις 31 Σεπτεμβρίου 2025. Η σύμβαση εργασίας είναι για 38 ώρες την εβδομάδα.

Ο μισθός το πρώτο έτος θα είναι 2.443 € μικτά το μήνα με βάση μια πλήρη εβδομάδα εργασίας 38 ωρών. Στο ποσό αυτό δεν περιλαμβάνεται το επίδομα αδείας 8% και το επίδομα τέλους έτους 8,3%. Ισχύει η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για Ολλανδικά Πανεπιστήμια (CAO NU) .

Η Νομική Σχολή του Άμστερνταμ με περισσότερους από 5.000 φοιτητές και 550 άτομα προσωπικό, είναι μία από τις μεγαλύτερες νομικές σχολές στην Ολλανδία. 

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 3 Ιουλίου 2022, 17:00 CET .

Οι συνεντεύξεις για τις αιτήσεις θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά