Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στη μητέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της μητέρας της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος, η δίωξη ασκήθηκε με βάση τα στοιχειά που διαβίβασε το τμήμα ανθρωποκτονιών στην εισαγγελία. Η κατηγορία που απήγγειλε ο εισαγγελέας πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσάγεται η μητέρα των τριών μικρών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να οδηγηθεί στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στην μικρή Τζωρτζίνα εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη, που δεν δόθηκε από γιατρούς.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης διαπιστώθηκε ότι υπήρχε αυξημένη τροπονίνη, ουσία της καρδιάς, που ενώ ο φυσιολογικός δείκτης της κυμαίνεται έως το 15, στη Τζωρτζίνα ήταν στο 485.

Την ίδια ώρα, παραδόθηκε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  (ΑΠΕ-ΜΠΕ/naftemporiki.gr)                                                                                                                                                                                     

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά