Ποινή φυλάκισης 2 ετών και 5 μηνών με αναστολή σε 52χρονο για παράνομη βιντεοσκόπηση ερωτικής συνεύρεσης

Συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 5 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 52χρονο ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι «παγίδευσε» δωμάτιο με κρυφή κάμερα καταγράφοντας την ερωτική του συνεύρεση με 26χρονη, εν αγνοία της.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του, λέγοντας ότι χρησιμοποίησε την κάμερα για δική του ασφάλεια σε περίπτωση που κατηγορηθεί για κάποια αξιόποινη πράξη. «Θα έσβηνα το υλικό μετά από 1 - 2 μέρες εάν όλα εξελισσόταν ομαλά» ανέφερε στην απολογία του ο 52χρονος.

Προηγουμένως, κατέθεσε στο δικαστήριο η καταγγέλλουσα, η οποία ανέφερε ότι αντιλήφθηκε την κάμερα την επόμενη ημέρα το πρωί. Όπως είπε, επρόκειτο για «ψηφιακό ρολόι που ήταν τοποθετημένο πάνω σε κομοδίνο». «Επέλεξα να κινηθώ νομικά για να μην πέσει άλλη κοπέλα στην παγίδα» πρόσθεσε. Η ίδια ανέφερε ότι γνώρισε τον κατηγορούμενο μέσω ιστοσελίδας αναζήτησης ερωτικών συντρόφων και συμφώνησε να βρεθεί μαζί του έναντι αμοιβής. Κατά της απόφασης ο 52χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. (Πηγή: ΑΜΠΕ)

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά