Ανακατανομή των προκηρυχθεισών θέσεων του διαγωνισμού των δικαστών (ΦΕΚ)

Δημοσιεύθηκε στην εφημεριδα της Κυβέρνησης η απόφαση 6811/2022 του Υπουργού Δικαιοσύνης "Ανακατανομή προκηρυχθεισών θέσεων του ΚΗ´ εισαγωγικού διαγωνισμού στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών για τις κατευθύνσεις της Διοικητικής Δικαιοσύνης και της Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης". Με την απόφαση:

Α) Μειώνεται κατά είκοσι ένα (21) ο συνολικός αριθμός των εισακτέων σπουδαστών της ΚΗ’ εκπαιδευτικής σειράς της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, οριζομένου αυτού σε εκατόν είκοσι πέντε (125). Κατόπιν τούτου, ο αριθμός των εισακτέων κατανέμεται ανά κατεύθυνση, ως ακολούθως: 

- Διοικητική Δικαιοσύνη: πενήντα τρεις (53) 

- Πολιτική και Ποινική Δικαιοσύνη: σαράντα επτά (47) 

- Εισαγγελείς: δεκαπέντε (15) 

- Ειρηνοδίκες: δέκα (10). 

Β) Ανακατανέμονται οι πενήντα τρεις (53) θέσεις επιτυχόντων για την κατεύθυνση της Διοικητικής Δικαιοσύνης, ως ακολούθως: - πέντε (5) θέσεις δοκίμων εισηγητών του Συμβουλίου της Επικρατείας, - εννέα (9) θέσεις δοκίμων εισηγητών του Ελεγκτικού Συνεδρίου και - τριάντα εννέα (39) θέσεις παρέδρων πρωτοδικείου των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων. 

Γ) Ανακατανέμονται οι σαράντα επτά (47) θέσεις επιτυχόντων για την κατεύθυνση της Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης σε ισάριθμες θέσεις παρέδρων πρωτοδικείου.

Δείτε την απόφαση εδώ

Σχόλια