Η δικηγόρος των διάσημων διαζυγίων που χρεώνει 850 δολάρια την ώρα

H δικηγόρος Λόρα Γουάσερ (Laura Allison Wasser) είναι γνωστή ως δικηγόρος των «διάσημων διαζυγίων». Γεννήθηκε στο Λος Άντζελες σε μία οικογένεια δικηγόρων. «Oι γονείς μου», είπε σε αποκλειστική συνέντευξη στο Ε!, αποφάσισαν να με ονομάσουν Laura Allison Wasser, όπου τα αρχικά σχηματίζουν την λέξη Νόμος. Πολεμούσα χρόνια να μην γίνω δικηγόρος».

Μετά από πέντε δεκαετίες έχει αποκτήσει τον τίτλο της δικηγόρου με τα «διάσημα διαζύγια», καθώς έχει αναλάβει σχεδόν όλους τους πολύκροτους χωρισμούς του Χόλιγουντ. H δικηγόρος Λόρα Γουάσερ σπάνια αναλαμβάνει πελάτες που έχουν περιουσία κάτω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων και χρεώνει 850 δολάρια την ώρα. Ανάμεσα στους διάσημους πελάτες της συγκαταλέγονται Κιμ Καρντάσιαν, Τζόνι Ντεπ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Χάιντι Κλουμ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Αστον Κούτσερ, Μαράια Κάρεϊ, Μάιλι Σάιρους.

Ενώ τα ενδιαφέροντά της αφορούσαν ταξίδια και μόδα, η Νομική τελικά την κέρδισε. Μετά τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια αποφάσισε να σπουδάσει νομική. «Ακόμα δεν πίστευα ότι θα γινόμουν δικηγόρος οικογενειακού δικαίου», σημείωσε.

H 53χρονη Laura,  γεννήθηκε στο Λος Άντζελες και οι γονείς της ήταν και οι δύο δικηγόροι, ο πατέρας της μάλιστα κι αυτός δικηγόρος διαζυγίων. Αποφοίτησε το 1986 στο Μπέβερλι Χιλς ενώ διακρίθηκε στη ρητορική στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και στα Νομικα στη Σχολή Loyola. Από το 1994 είναι μέλος του δικηγορικού συλλόγου της Καλιφόρνια (ΔΣΚ).

Η Δικηγόρος των διάσημων διαζυγίων έχει δύο παιδιά με δύο πρώην συντρόφους της, τους οποίους δεν παντρεύτηκε, ενώ έχει πάρει και η ίδια διαζύγιο το 1993 με άλλον άνδρα και από τότε δεν παντρεύτηκε ξανά, δηλώνοντας ότι δεν πιστεύει στην μακροχρόνια μονογαμία και στον κρατικό θεσμό του γάμου. (πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Wikipedia)

Ακολουθήστε το Legalnews24.gr στο Google News εδώ

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά