Απορρίφθηκε η αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας που υπέβαλε ο Λιγνάδης - Τί αναφέρει στο απολογητικό υπόμνημά του

Απορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο η αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας που υπέβαλε ο Δημήτρης Λιγνάδης δια του συνηγόρου του. Κατόπιν αυτού , ο κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή, ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί. 

Στο απολογητικό υπόμνημα του Λιγνάδη ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών, το οποίο κυκλοφόρησε αυτούσιο στα μέσα ενημέρωσης, ο ηθοποιός δηλώνει αθώος, αναφέροντας: «Ουδέποτε στη ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό-σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική-σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο, με ή χωρίς τη συναίνεσή του, ουδέποτε έχω κάνει χρήση ναρκωτικών και ουδέποτε κατείχα ούτε διέθεσα σε οποιονδήποτε τρίτο οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία».

Επίσης ο κατηγορούμενος στο υπόμνημά του, χαρακτηρίζει ψευδείς τόσο τις δύο μηνύσεις όσο και τις μαρτυρικές καταθέσεις και κάνει λόγο για μια υπόθεση κατασκευασμένη από δικηγόρους που είναι νομικοί σύμβουλοι του Δ.Σ. του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ). Όπως λέει, υποδομή της κατασκευασμένης υπόθεσης είναι η ευθεία αντιπαράθεσή του εδώ και χρόνια με πρόσωπα που συγκροτούν το Δ.Σ. για τον τρόπο που διαχειρίζονται την Ένωση Ελλήνων Ηθοποιών και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαράθεσης υπάρχει χρόνια εχθρότητα ανάμεσα σε εκείνον και στο πρόεδρο του Σωματείου, Σπύρο Μπιμπίλα, τον οποίο χαρακτηρίζει μέτριο ηθοποιό που βρίσκεται συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά σε αυτή τη θέση. (πηγή:efsyn.gr)


Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά