Οι 10 ομορφότεροι άνδρες δικηγόροι στον κόσμο

Τη λίστα με τους 10 ομορφότερους άνδρες δικηγόρους παρουσιάζει η ιστοσελίδα motionnemotions.com. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα , στο άκουσμα της λέξης δικηγόρου, το μυαλό των περισσότερων πηγαίνει σε σοβαρά και πολυάσχολα άτομα που περιστοιχίζονται από νομικά βιβλία, έγγραφα και ογκώδεις φακέλους δικογραφιών. Ωστόσο η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει δικηγόρους με ελκυστική εμφάνιση και καλλίγραμμο  σώμα.

Πρώτος, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη λίστα, ανακηρύσσεται ο Charlie Herschel (φωτογραφία), o οποίος μάλιστα είχε συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι Survivor, ενώ πρόσφατα παντρεύτηκε μια αρχιτέκτονα. Ο Charlie , σύμφωνα με τους NY Times, είναι νομικός διευθυντής στην American Express στα γραφεία της στο Μανχάταν , ενώ πήρε το πτυχίο νομικής από το διάσημο Πανεπιστήμιο του Fordham.

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Matt Quinian, ο οποίος συμμετείχε επίσης στο Survivor.Αποφοίτησε από τη νομική σχολή του Πανεπιστημίου του San Francisco και στην ίδια πόλη ασκεί το επάγγελμα ως δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, έχοντας τη δική του εταιρεία.

Τρίτος στη λίστα είναι ο δικηγόρος Andrew Savage, που επίσης έχει συμμετάσχει στο τηλεοπτικό show Survivor. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα motionnemotions.com, δεν υπάρχουν πρόσφατες πληροφορίες για τον Andrew, αλλά εικάζεται ότι δικηγορεί κάπου στο Σικάγο.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα στο motionnemotions.com

Δειτε τις 10 πιο όμορφες γυναίκες δικηγόρους στον κόσμο εδώ

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά