Παραιτήθηκε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Κράνης

Την παραίτηση του υπέβαλε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Κράνης. Ο κ. Κράνης έστειλε επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό, όπου εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση.

Οι λόγοι της παραίτησης, όπως αναλύονται στην επιστολή και όπως από καιρό είχε γνωστοποιήσει στον πρωθυπουργό, είναι προσωπικοί και συνδέονται με τις επιστημονικές του υποχρεώσεις.

Ειδικότερα στην επιστολή παραίτησης του αναφέρει ότι έχει σε εξέλιξη πανεπιστημιακό συγγραφικό έργο, με καταληκτικές ημερομηνίες και δεν προλάβαινε να το συνδυάσει με τα υπουργικά καθήκοντά του.

Ο πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο έργο της Κυβέρνησης. Τις αρμοδιότητες του κ. Κράνη θα ασκεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας.

Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Κράνης αποτελεί το δεύτερο στέλεχος της κυβέρνησης που υποβάλει την παραίτησή του, καθώς υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου μία εβδομάδα, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για τα θέματα Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, ο Γεράσιμος Θωμάς, προκειμένου να αναλάβει Γενικός Διευθυντής Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης. (cnn.gr)

Διαβάστε εδώ την επιστολή παραίτησης του Δημήτρη Κράνη προς τον πρωθυπουργό


Σχόλια