Ποινή φυλάκισης 12 μηνών και πρόστιμο σε 55χρονο που χτυπούσε γάιδαρο στο κεφάλι


Ποινή φυλάκισης 12 μηνών και πρόστιμο 5.000 ευρώ επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 55χρονο, επειδή χτύπησε με κλωτσιές στο κεφάλι έναν γάιδαρο
Η δικαιολογία του 55χρονου ήταν ότι χτύπησε το ζώο για να συνέλθει, όταν αυτό έπεσε στον δρόμο, από την καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου κατά την διάρκεια της μεταφοράς του.  Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι ο γάιδαρος έπαθε κρίση πανικού και αν δεν του συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο το ζώο θα κινδύνευε να πεθάνει.    Το βάναυσο περιστατικό συνέβη πριν μία εβδομάδα, σε παράδρομο του Περιφερειακού του Βόλου, όταν ο 55χρονος μετέφερε στην καρότσα του αγροτικού του αυτοκινήτου δύο γαϊδουράκια και ένα πόνεϊ και ξαφνικά το ένα ζώο έπεσε στον δρόμο από την καρότσα του αυτοκινήτου και ο 55χρονος το έσερνε τραυματισμένο.
Αθλητές στο Πανθεσσαλικό στάδιο είδαν το συμβάν και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Η μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του 55χρονου ήταν για κακοποίηση ζώου και το δικαστήριο δεν δέχτηκε τις δικαιολογίες που επικαλέστηκε κατά την διάρκεια της δίκης του. (πηγή:ethnos.gr)

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά