Δικαστής αύξησε μέσα σε λίγα λεπτά την ποινή που επέβαλε στον κατηγορούμενο όταν αυτός άρχισε να τον βρίζει χυδαία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δικαστής άλλαξε μέσα σε λίγα λεπτά την απόφασή του αυξάνοντας την ποινή κάθειρξης που επέβαλε στον κατηγορούμενο κατά 6 χρόνια , μετά την αντίδραση του τελευταίου που στο άκουσμα της αρχικής ποινής άρχισε να βρίζει χυδαία το δικαστή.
Συγκεκριμένα ο 32χρονος Manson Bryant από το Painesville των ΗΠΑ, κρίθηκε ένοχος την 1η Μαρτίου 2019  από το δικαστήριο του Lake County στο Οχάιο για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες και οπλοφορία.  Όταν ο δικαστής Eugene Lucci ανακοίνωσε στον κατηγορούμενο την ποινή κάθειρξης 22 ετών, ο Bryant άρχισε να φωνάζει και να βρίζει χυδαία το Δικαστήριο και τον ίδιο το Δικαστή, θεωρώντας υπερβολική την ποινή που του επιβλήθηκε. Οι αστυνομικοί έσπευσαν να τον κρατήσουν μακριά από το δικαστή όσο αυτός συνέχισε τις ύβρεις, κάτι που έκανε τον δικαστή να του προσθέσει ακόμα 6 χρόνια στην ποινή που του είχε επιβάλει αρχικά, αυξάνοντας την σε 28 χρόνια κάθειρξη. Δείτε το βίντεο εδώ
(legalnews24.gr/world wide leaks/youtube)

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά