Ποινή κάθειρξης 6 ετών σε 23χρονο για νεκροφιλία


Σε έξι χρόνια κάθειρξη για ασέλγεια ενός πτώματος σε ένα γραφείο τελετών, καταδικάστηκε 23χρονος άνδρας στην Αγγλία. Ο Κασίμ Κουράμ υποστήριξε ότι διέρρηξε το γραφείο τελετών για να το ληστέψει, ευρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.
«Τα αδικήματα που διαπράξατε είναι ενάντια σε κάθε έννοια ανθρώπινης ευαισθησίας» δήλωσε ο δικαστής του δικαστηρίου του Μπέρμιγχαμ, Μελμπούρνε Ινμάν ανακοινώνοντας την ετυμηγορία του εις βάρος του Κασίμ Κουράμ.
«Δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να βρω παρόμοια υπόθεση», πρόσθεσε ο δικαστής. «Είναι δύσκολο να διανοηθεί κανείς μεγαλύτερη στέρηση αξιοπρέπειας για όσους έχουν χάσει τη ζωή τους», ανέφερε ο δικαστής χαρακτηριστικά.
Ο 23χρονος δήλωσε ένοχος ότι συνουσιάστηκε με ένα πτώμα στις 11 Νοεμβρίου 2018 στον νεκροθάλαμο ενός γραφείου τελετών στο Μπέρμιγχαμ. Ίχνη DNA του Κουράμ βρέθηκαν στο πτώμα μιας γυναίκας, η ταυτότητα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε για νομικούς λόγους. Η σορός της γυναίκας βρέθηκε έξω από το φέρετρο, στο πάτωμα.
Ο Κουράμ, ο οποίος στο παρελθόν είχε επίσης βεβηλώσει εννέα φέρετρα στο νεκροτομείο, παραδέχτηκε ότι εισήλθε με σκοπό να διαπράξει ληστεία. Σύμφωνα με τις έρευνες είχε καταναλώσει βότκα και βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.
Συνελήφθη καθώς έφευγε από το γραφείο τελετών αφού είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός.
Ο δικηγόρος του, Τζόζεφ Κέιτινγκ υποστήριξε ότι ο Κασίμ Κουράμ είναι «βαθιά λυπημένος». (athenesvoice.gr)

Σχόλια