Ποινική δίωξη στον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο. Τί απαντάει ο ηθοποιός (Βίντεο)


Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον γνωστό Αμερικανό ηθοποιό Κέβιν Σπέισι, για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο, σε μπαρ της Μασαχουσέτης. Ο ηθοποιός θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 7 Ιανουαρίου 2019.
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά την καταγγελία της Χέδερ Ουνρού ότι ο Σπέισι παρενόχλησε σεξουαλικά τον 18χρονο γιο της σε μπαρ της περιοχής Νάντουκετ. 
Η καταγγελία έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της Χέδερ Ουνρού το 2017 και ακολούθησε εισαγγελική έρευνα. 
Την ίδια ώρα, ο Κέβιν Σπέισι, σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, με ένα βίντεο στο οποίο υποδύεται τον Φρανκ Αντεργουντ του House of Cards. «Είδατε τον θάνατό μου. Με είδατε όμως να πεθαίνω;» αναρωτιέται αινιγματικά ο ηθοποιός.
Στο βίντεο, το οποίο ονομάζεται «Let me be Frank» (το Frank σημαίνει ειλικρινής, αλλά και το όνομα του χαρακτήρα που υποδυόταν στο «House of Cards» ήταν «Frank Underwood») ο Κέβιν Σπέισι αναφέρει:
«Μπορώ να σας υποσχεθώ αυτό: Εάν δεν πλήρωσα το τίμημα για πράγματα που και οι δύο ξέρουμε ότι έκανα, σίγουρα δεν πρόκειται να πληρώσω για πράγματα που δεν έκανα».
«Ξέρω τι θέλετε. Σίγουρα, μπορεί να προσπάθησαν να μας χωρίσουν, αλλά αυτό που έχουμε είναι πολύ δυνατό, πολύ ισχυρό. Άλλωστε έχουμε μοιραστεί τα πάντα εσείς κι εγώ. Σας είπα τα πιο βαθιά μου κρυμμένα και τα πιο σκοτεινά μυστικά. Σας έδειξα ακριβώς για το τι είναι ικανοί οι άνθρωποι. Σας σόκαρα με την ειλικρίνειά μου, αλλά κυρίως σας προκάλεσα και σας έκανα να σκεφτείτε. Και με εμπιστευτήκατε, παρότι ξέρατε ότι δεν έπρεπε», λέει ο Κέβιν Σπέισι.
Και συνεχίζει: «Εξάλλου, ξέρω τι θέλετε. Με θέλετε πίσω. Φυσικά κάποιοι πίστεψαν τα πάντα και περίμεναν με κομμένη την ανάσα να με ακούσουν να ομολογώ τα πάντα, πέθαιναν να με ακούσουν να διακηρύσσω πως όλα όσα ειπώθηκαν ήταν αλήθεια. Πώς πήρα αυτό που άξιζα. Δεν θα ήταν εύκολο; Αν ήταν τόσο απλό. Ξέρουμε ότι ποτέ δεν είναι τόσο απλό. Όχι στην πολιτική και όχι στην ζωή. Αλλά εσείς δεν θα πιστεύατε το χειρότερο χωρίς αποδείξεις έτσι δεν είναι; Δεν θα βγάζατε γρήγορα συμπεράσματα χωρίς στοιχεία, έτσι δεν είναι; Μήπως το κάνατε; Όχι, όχι εσείς. Εσείς είστε πιο έξυπνοι». (iefimerida.gr)

Σχόλια