Δικαστής ξεσπάει σε δάκρυα σε δίκη ανθρωποκτονίας μάνας και κόρης από μεθυσμένο οδηγό (video)


Σε λυγμούς και δάκρυα ξέσπασε ο δικαστής υπόθεσης ανθρωποκτονίας στο δικαστήριο του Wisconsin στις ΗΠΑ. Ο δικαστής William Atkinson δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του κατά την ακροαματική διαδικασία που παρακολούθησαν σε έντονα φορτισμένο κλίμα πάνω από 100 άτομα. Ο Atkinson καταδίκασε τον κατηγορούμενο David Meyer, ο οποίος σκότωσε, οδηγώντας μεθυσμένος το αυτοκίνητό του, μια μητέρα και την κόρη της.
Τον Αύγουστο του 2017, η Rebecca Pennenberg και η κόρη της Raelia βγήκαν μια βόλτα στη γειτονιά τους στην πόλη Lawrence. Και οι δύο χτυπήθηκαν από το αυτοκίνητο του Meyers και σκοτώθηκαν επί τόπου.
Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη του Brown County, το επίπεδο του αλκοόλ που είχε καταναλώσει ο Meyer ήταν σχεδόν τριπλάσιο του νόμιμου ορίου. Ο Meyer δεν επικαλέστηκε κανένα ελαφρυντικό σχετικά με τα κακουργήματα που του αποδόθηκαν, ενώ ο δικαστής Atkinson δήλωσε ότι κανείς δεν θα υποφέρει ποτέ τον πόνο της οικογένειας Pennenberg.
"Όταν διάβασα τα γράμματα της οικογένειας Pennenberg… κατάλαβα τον πόνο τους, δεν θα τον καταλάβω πλήρως, αλλά αναγνωρίζω τον πόνο και μπορώ μόνο να φανταστώ ... αν η γυναίκα μου και η κόρη μου δεν έρχονταν στο σπίτι ένα βράδυ ", δήλωσε στο δικαστήριο ο Atkinson ξεσπώντας σε δάκρυα και με τρεμάμενη φωνή.
Ο δικαστής καταδίκασε επίσης τον Meyers σε δέκα χρόνια εκτεταμένης εποπτείας αφότου βγει από τη φυλακή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν θα του επιτρέπεται να αγοράζει ή να πίνει αλκοόλ. (nbc26.com)

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά