Έκλεισαν το στόμα του κατηγορούμενου με ταινία επειδή μιλούσε πολύ κατά τη διάρκεια της δίκης! (video)


Πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε δικαστήριο των ΗΠΑ, καθώς ο δικαστής διέταξε να κλείσουν με ταινία το στόμα του κατηγορούμενου κατά τη διάρκεια της δίκης. Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Ο δικαστής προειδοποιούσε συνεχώς τον 32χρονο κατηγορούμενο να είναι σιωπηλός κατά την διαδικασία, ωστόσο αυτός παρενέβαινε διακόπτοντας τη διαδικασία και μιλούσε, όπως φαίνεται και στο βίντεο που καταγράφηκε από μέσα μαζικής ενημέρωσης.
"Είμαι ο δικαστής της υπόθεσης. Κλείστε το στόμα σας και εγώ θα σας πω πότε θα μιλήσετε. Το καταλάβατε;", ακούγεται να λέει ο δικαστής, προσθέτοντας ότι πρώτα θα ήθελε να ακούσει τους συνηγόρους του και στη συνέχεια θα έδινε και σε αυτόν τον λόγο. Ο 32χρονος, ωστόσο, συνέχιζε να μιλάει, λέγοντας: "Προσπαθείτε να πάρετε τη ζωή μου και δεν με αφήνετε να σας πω τι έχει συμβεί".
Μετά από αρκετές διακοπές, ο δικαστής ακούγεται να τον προειδοποιεί για τελευταία φορά: "Ακούστε με, αν χρειαστεί, θα σας φιμώσω. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε. Απλά κλείστε το, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε". Ο 32χρονος συνεχίζει ασταμάτητος και τότε ο δικαστής διατάζει να του κλείσουν το στόμα, όπως και έγινε.
Αργότερα, ο δικαστής μιλώντας σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, είπε ότι δεν είχε την πρόθεση να το «τραβήξει» τόσο και υποστήριξε ότι είχε το δικαίωμα να δώσει την εν λόγω εντολή καθώς ο κατηγορούμενος έδειχνε ασέβεια προς το νομικό σύστημα.
Για την ιστορία, ο 32χρονος καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση για ληστεία, απαγωγή και κατάχρηση πιστωτικών καρτών. (πηγή: news247.gr)

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά