Κάμερα κατέγραψε εν ψυχρώ δολοφονία δικηγόρου στη Βραζιλία (video)


Την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 46χρονου δικηγόρου καταγράφει κάμερα κλειστού κυκλώματος στην πόλη Καρουάρου της Βραζιλίας. Η κάμερα κατέγραψε την άγρια δολοφονία του δικηγόρου μπροστά στα μάτια της μόλις ενάμιση έτους κορης του και της νταντάς της.
Ενώ ο 46χρονος δικηγόρος Αντρέ Αμπρόζιο Ριμπέιρο Πεσόα φτάνει στο σπίτι της πρώην γυναίκας του για να αφήσει την κόρη του, ένας ένοπλος άνδρας τον πλησιάζει και διατάζει τον δικηγόρο να δώσει το παιδί στη νταντά που τον ακολουθεί και να παραδοθεί.
Εκείνος υπακούει, σχεδόν ψύχραιμος, για να μη θέσει σε κίνδυνο τις δυο ζωές που τον συνοδεύουν. Ο εκτελεστής, ανυπόμονος μάλλον για την αποστολή του, δεν περιμένει να απομακρυνθούν νταντά και κόρη και αρχίζει να τον πυροβολεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δικηγόρος χτυπήθηκε με πέντε σφαίρες στο κεφάλι.
Ο δολοφόνος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα από τις αρχές, ενώ δεν έχει εξακριβωθεί το κίνητρό του. Ωστόσο οι Αρχές θεωρούν ότι πιθανότατα ήταν εκτελεστής «συμβολαίου θανάτου». Στη τσέπη του δικηγόρου, πάντως, υπήρχαν 1.000 δολάρια, τα οποία δεν κλάπηκαν από τον δράστη. (huffingtonpost.gr)

Σχόλια