Ισόβια κάθειρξη σε 36χρονο κτηνοτρόφο για τη δολοφονία 25χρονου στην Κρήτη


Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων ο 36χρονος κτηνοτρόφος από την περιοχή των Κεραμειών  για την δολοφονία του 25χρονου Μανώλη Μιχελιουδάκη
Επιπλέον του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ετών για τις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος του αδελφού του θύματος και ενός ακόμα συγγενή τους. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 36χρονο, ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 30 ετών. Ο 25χρονος δολοφονήθηκε εν κινήσει, ενώ οδηγούσε το αγροτικό, το οποίο ήταν φορτωμένο με ζωοτροφές ενώ προπορευόταν ο αδελφός του με άλλο όχημα, παρέα με έναν συγγενή τους. Αφορμή για το φονικό στάθηκε για μία ακόμα φορά η διένεξη για τα βοσκοτόπια στην περιοχή του Ομαλού. «Εμένα το παιδί μου έφυγε να πάρει ζωοτροφές και δεν ξαναγύρισε» κατέθεσε η μάνα του θύματος, ενώ ο πατέρας κατέθεσε ότι επεδίωκαν να εξοντώσουν και τους δύο γιους του για να τους διώξουν από την περιοχή.
Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγνώμη για το κακό που προκάλεσε, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει αλλά να εκφοβίσει. (πληροφορίες από cretapost.gr /cretalive.gr)

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά