Ισόβια κάθειρξη στον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του φοιτητή στην Πεντέλη

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα τον Μάϊο του 2014 στην Πεντέλη. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο, τον οποίο συνόδευε ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Οι δικαστές τον έκριναν ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ την ενοχή του κατηγορουμένου είχε ζητήσει στην αγόρευση του ο εισαγγελέας της έδρας που έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο.
«Εκείνη την ημέρα ο θανών βρέθηκε στην πλατεία στα Γλυκά Νερά με τον κατηγορούμενο. Ο κατηγορούμενος είχε σκοπό να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα με το θύμα αναφορικά με την εμπορία ναρκωτικών. Αφού επιθεώρησε τον οπλισμό που είχε στο αυτοκίνητο του, οδήγησε το θύμα σε απόμερη δασική περιοχή με σκοπό μα μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Η κουβέντα τους μάλλον όμως ξέφυγε και ήρθαν σε αντιπαράθεση και για το λόγο αυτό τον σκότωσε. Έκρυψε επίσης το όπλο για να μην μπορεί να γίνει η ταύτιση με το πρόσωπο του και για το λόγο αυτό πήρε το κινητό του θύματος. Η τακτική του κατηγορούμενου μαρτυρά ότι είχε καταστρώσει σχέδιο. Ήταν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών για το εμπόριο ναρκωτικών που εμπορεύονταν και οι δυο», είπε ο εισαγγελέας. (πηγή: naftemporiki.gr)

Σχόλια