Επίκαιρα Ζητήματα Ευρωπαϊκού Δικαίου

H Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) διοργανώνει την 3η επιστημονική εκδήλωση με θέμα: Επίκαιρα Ζητήματα Ευρωπαϊκού Δικαίου, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, 18:00 - 20:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ακαδημίας 60, 1ος όροφος.
Προεδρία: Δρ. Βασίλης Γ. Τζέμος, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)
Ομιλητές:
-Iωσήφ Κτενίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ: «Όλοι εναντίον όλων: Οι νέες κατηγορίες πράξεων του δικαίου της ΕΕ στο επίκεντρο της δικαστικής αντιπαράθεσης των θεσμικών οργάνων».
-Βασίλης Χατζόπουλος, Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και Πολιτικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Επισκέπτης Καθηγητής στο Κολλέγιο της Ευρώπης (Bruges) και στο Πανεπιστήμιο του Νόττιγχαμ: «Πέρα από την Airbnb και την Uber: Οικονομία διαμοιρασμού και Ευρωπαϊκό Δίκαιο»
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται και ηλεκτρονικά στο enwsiellinwndimosiologwn@gmail.com
Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους θα παρακολουθήσουν τις επιστημονικές εκδηλώσεις του νέου κύκλου Φεβρουαρίου-Μαΐου 2018.
Στο τέλος της ημερίδας θα χορηγηθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής στον προηγούμενο κύκλο (Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2017 «Διάλογοι Δημοσίου Δικαίου») επιστημονικών εκδηλώσεων στον ΔΣΑ. 

Σχόλια