Ενημέρωση για την κατάθεση δικογράφων στο τμήμα Ειδικών Διαδικασιών του Πρωτοδικείου Αθηνών

Ανακοίνωση σχετικά με την κατάθεση δικογράφων Ειδικής Διαδικασίας στο Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε ο ΔΣΑ. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Μετά από επικοινωνία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δ. Βερβεσού με τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Ε. Γεωργίλη αναφορικά με τις καταθέσεις των Ειδικών Διαδικασιών στο κτίριο 2, ανακοινώνονται στους συναδέλφους τα κάτωθι:
1. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να καταθέσουν δικόγραφα πέραν του αριθμού που ημερησίως εξυπηρετεί το τμήμα καταθέσεων/προσδιορισμού Ειδικών Διαδικασιών, θα μπορούν να τα καταθέτουν και να λαμβάνουν τα αντίγραφά τους εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος (δύο - τρεις εργάσιμες ημέρες).
2. Ειδικά για όσους αναμένουν αντίγραφά τους για τις 30.1.2018 και 31.1.2018, οι ημερομηνίες αυτές συντέμνονται για τις 29.1.2018 και οι συνάδελφοι θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικώς από τη Γραμματεία του Πρωτοδικείου.
3. Για όσες περιπτώσεις τίθενται ζητήματα παραγραφής και εκπνοής προθεσμίας, οι συνάδελφοι μπορούν να απευθύνονται αυθημερόν στον Προϊστάμενο, στο κτίριο 6, γραφείο 106".

Σχόλια