Θέσεις Πτυχιούχων Νομικής στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Δημοσιεύθηκε η Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. για την πλήρωση με γραπτό διαγωνισμό συνολικά πεντακοσίων σαράντα οκτώ (548) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).
Οι υποψήφιοι/ες για τις θέσεις του κλάδου ΠΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ (με πτυχίο Νομικής) πρόκειται να απασχοληθούν κυρίως με την ερμηνεία και εφαρμογή της Φορολογικής νομοθεσίας. Τον έλεγχο των παραστατικών/στοιχείων που αφορούν στη σωστή εκτέλεση εργασιών που αναφέρονται σε θέματα διεκπεραίωσης των διαπιστούμενων παραβάσεων της φορολογικής και λοιπής νομοθεσίας. Την διαχείριση θεμάτων είσπραξης δημοσίων εσόδων καθώς και τις αντικρούσεις επί ανακοπών, προσφυγών ή λοιπών ενδίκων μέσων, που ασκούνται από φορολογουμένους ή οφειλέτες του Δημοσίου και την τήρηση όλων των διαδικασιών για την διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου.
Οι υποψήφιοι/ες για τις θέσεις του κλάδου ΠΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ (με πτυχίο Νομικής) πρόκειται να απασχοληθούν κυρίως με την ερμηνεία και εφαρμογή της Τελωνειακής νομοθεσίας. Τον έλεγχο των παραστατικών/στοιχείων που αφορούν στη σωστή εκτέλεση εργασιών που αναφέρονται σε θέματα διεκπεραίωσης των διαπιστούμενων παρα- βάσεων και λαθρεμποριών της τελωνειακής, δασμολογικής, φορολογικής και λοιπής νομοθεσίας. Την διαχείριση θεμάτων είσπραξης δημοσίων εσόδων καθώς και τις αντικρούσεις επί ανακοπών, προσφυγών ή λοιπών ενδίκων μέσων, που ασκούνται από φορολογουμένους ή οφειλέτες του Δημοσίου και την τήρηση όλων των διαδικασιών για την διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 3 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 18 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά