Δικαστής δήλωσε στο facebook ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με 50 όμορφες γυναίκες

Σάλο προκάλεσαν στην Αμερική οι δηλώσεις του δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Οχάιο, Μπιλ Ο’Νιλ, ο οποίος παρακινούμενος και από τις συνεχείς αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στις ΗΠΑ, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι τα τελευταία 50 χρόνια έχει κοιμηθεί με 50 γυναίκες, σε μήνυμά του «εξ ονόματος όλων των ετεροφυλόφιλων ανδρών».
Στο κείμενο αυτό, ο Μπιλ Ο'Νιλ, υπερασπίζεται τον Δημοκρατικό γερουσιαστή από τη Μινεσότα, Αλ Φράνκεν, που αυτήν την εβδομάδα ζήτησε συγγνώμη επειδή εξανάγκασε παρουσιάστρια να τον φιλήσει, το 2006, και φωτογραφήθηκε να της πιάνει το στήθος ενώ εκείνη κοιμόταν.
«Τώρα που τα σκυλιά ζητούν το κεφάλι του γερουσιαστή Αλ Φράνκεν, θεωρώ ότι είναι η ώρα να μιλήσω εξ ονόματος όλων των ετεροφυλόφιλων ανδρών», γράφει ο ανώτατος δικαστής Μπιλ Ο'Νιλ.
Ο Ο’Νιλ θα είναι επίσης υποψήφιος για τη θέση του κυβερνήτη του Οχάιο στις εκλογές που θα διεξαχθούν το 2018. «Ως υποψήφιος κυβερνήτης, θέλω να εξοικονομήσω από τους αντιπάλους μου λίγο χρόνο από τις έρευνές τους», προσθέτει.
«Τα τελευταία 50 χρόνια είχα στενές σεξουαλικές σχέσεις με περίπου 50 πολύ ωραίες γυναίκες», συνεχίζει, περιγράφοντας «την εντυπωσιακή προσωπική γραμματέα του γερουσιαστή Μπομπ Ταφτ», που ήταν και «ο πρώτος του έρωτας» καθώς και μια «κοκκινομάλλα μοιραία γυναίκα».
Και καταλήγει, δηλώνοντας «απογοητευμένος» από την «τρέχουσα παραφορά για σεξουαλικές συνευρέσεις που έγιναν πριν από πολλές δεκαετίες». Ζητά επίσης από τους πολιτικούς να επιστρέψουν σε συζητήσεις που αφορούν σοβαρά θέματα, όπως τα νοσοκομεία και τη χρήση κάνναβης. (πηγή:tanea.gr)

Σχόλια

Στήρiξε το LegalNews24.gr