Ισότητα και απαγόρευση των διακρίσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Το Ίδρυμα Καλλιόπης Κούφα για την Προαγωγή του Διεθνούς Δικαίου και την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Ισότητα και απαγόρευση των διακρίσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση» στο αμφιθέατρο "Ι. Μανωλεδάκης" του ΔΣΘ (Τσιμισκή 103, είσοδος από Ισαύρων) από 20 έως και 23 Νοεμβρίου 2017.
Το Σεμινάριο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+, στο πλαίσιο του προγράμματος Jean Monnet “Discourses on European Union and Human Rights” που υλοποιεί το Ίδρυμα Καλλιόπης Κούφα και γίνεται με την ευγενική χορηγία φιλοξενίας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχή στο σύνολο ή σε μέρος μόνον αυτού είναι ελεύθερη, αλλά όσοι/όσες επιθυμούν να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης οφείλουν να παρακολουθήσουν τουλάχιστον τις 18 από τις 24 ώρες και να προεγγραφούν στέλνοντας μήνυμα με το πλήρες ονοματεπώνυμο τους και θέμα “Ισότητα και απαγόρευση των διακρίσεων στην Ε.Ε.” στην ηλεκτρονική διεύθυνση [contact@koufafoundation.org] ως τις 19 Νοεμβρίου 2017.
Η αφίσα, το πρόγραμμα, καθώς και άλλες σχετικές με το σεμινάριο πληροφορίες έχουν ήδη αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος.
καθώς και στον λογαριασμό του Ιδρύματος στο Facebook.

Σχόλια