Ο δικηγόρος που βγάζει selfies έξω από δικαστήρια

Ο νομικός κόσμος της Αυστραλίας δεν φημίζεται για την αγάπη του στο Instagram. Εξαίρεση αποτελεί ο δικηγόρος Andrew Wiseman που κάνει ότι καλύτερό μπορεί για να αλλάξει αυτό. Ο γενειοφόρος δικηγόρος από το Queensland είναι πολύ παραγωγικός χρήστης του Instagram, αναρτώντας συνεχώς πανομοιότυπες φωτογραφίες selfie έξω από περισσότερα από 100 δικαστήρια σε ολόκληρη την πολιτεία. Σε κάθε μία από τις φωτογραφίες ο Wiseman κοιτάζει την κάμερα πολύ έντονα καθώς στέκεται έξω από τα
δικαστήρια σε διάφορες πόλεις.
Οι selfie πόζες του δικηγόρου δεν είναι μόνο κάτι αστείο, αλλά και μια ψηφιακή προβολή για την δικηγορική εταιρεία Wiseman που ειδικεύεται σε θέματα ναρκωτικών, αλκοόλ και οδικής κυκλοφορίας. Και βλέποντας το λογαριασμό του στο instagram, η διαφήμιση φαίνεται ότι είναι αρκετά αποτελεσματική, με 5.100 followers.
O Wiseman θέλει το χόμπι του με τις selfie να μην παρεξηγηθεί: «Προσπαθώ να διατηρήσω την αξιοπιστία μου, δεν θέλω οι άνθρωποι να νομίζουν ότι είμαι κάποιος κλόουν. Αλλά την ίδια στιγμή μπορείτε να γελάτε πάρα πολύ!" είπε πρόσφατα.
Ο δικηγόρος ακόμα και με αυτή την πιο ελαφριά εκδοχή, φαίνεται επίσης πολύ καλός στη δουλειά του και πολύ χρήσιμος για τα μέσα ενημέρωσης, με εμφανίσεις στην τηλεόραση ως εμπειρογνώμονας για τα πρόστιμα στάθμευσης, την οδήγηση σε κατάσταση μέθης και τα μπλόκα ελέγχου ταχύτητας. (πηγή: huffingtonpost.com.au).

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά