Την Παρασκευή 3 Ιουνίου η νέα απόφαση της Ολομέλειας για την αποχή των δικηγόρων

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 2 το μεσημέρι θα συνεδριάσει εκ νέου η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για τη λήψη νέας απόφασης σχετικά με την αποχή των δικηγόρων, η οποία συμπληρώνει προσεχώς 5 μήνες (ξεκίνησε 12 Ιανουαρίου 2016). Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΔΣ Λάρισας η πρόσκληση του προέδρου της Ολομέλειας έχει ως εξής: "Παρακαλείσθε να προσέλθετε σε συνεδρίαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών
Συλλόγων Ελλάδος, στις 3 Ιουνίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00, στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) (οδός Νίκης, αριθ. 4), με θέματα: 1) Ασφαλιστικό. Απόφαση, 2) Στάση του σώματος κατόπιν εφαρμογής του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, από 1.1.2016".

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά για το ασφαλιστικο, συνεχιζουμε την αυτοκαταστροφικη αποχή, το καταλάβαμε..για τον ΚΠολΔ τι θα γίνει? δεν έχει ψηφιστεί 1 χρόνο τώρα? δεν κατατίθενται ουσιαστικά αγωγές με αυτόν? α, κατάλαβα θα τον ανατρέψετε και αυτόν με την παντοδύναμη αποχή... θα μας παλαβώσετε τελείως, έχετε ξεπεράσει τα όρια του τρολαρίσματος.κριμα στην αρχή περιμεναμε κάτι καλύτερο από τον Προεδρο του ΔΣΑ , έχει χαθεί η λογική, οι ηγεσίες μας αποδεικνυονται διαχρονικά τραγικές και θα αποδείχθει πολύ χειρότερος των προκατόχων του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…

Το συμπέρασμα της τυφλής και αδιέξοδης πεντάμηνης απεργίας είναι ένα και μόνο: "H καταστροφή ενός ολόκληρου κλάδου από τους συνδικαλιστές".
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η καταστροφή ενός ολόκληρου κλάδου από τους συνδικαλιστές, είναι το μόνο συμπέρασμα της τυφλής και αδιέξοδης πεντάμηνης απεργίας, στην οποία μας έσυραν.