Νομικό Debate: Ελευθερία του Λόγου και Πρόληψη Εγκλημάτων - Η περίπτωση του ISIS

Μετά την θερμή υποδοχή του πρώτου νoμικού Debate της ΕLSA Athens το Νοέμβριο του 2014 στην ημέρα εορτασμού του ELSA Day, η ELSA ανακοινώνει τη διοργάνωση ενός νέου Debate με θέμα: «Ελευθερία του Λόγου και Πρόληψη Εγκλημάτων: Η περίπτωση του ISIS» την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 και ώρα 17.00-19.00 στην Αίθουσα Τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Δύο ομάδες, αποτελούμενες από τους προπτυχιακούς φοιτητές στην Ομάδα του Λόγου (αλφαβητικά): T. Κουφουλάκος, Ε. Ράφα, Δ. Σαχίνογλου και στην Ομάδα του Αντιλόγου (αλφαβητικά): Δ. Καραγκούνης, Μ. Ρούσση, Μ. Φιδέλης-Τζούρου,
θα κληθούν να πάρουν θέση και να ακονίσουν τα ξίφη τους στο debate, λέγοντας και αντιλέγοντας, ενώπιον κριτικής επιτροπής εγνωσμένου κύρους.
Την προετοιμασία και το συντονισμό των δύο ομάδων έχει αναλάβει η κα. Ελένη Μίχα, μέλος του Ειδικού Διδακτικού Προσωπικού του Τομέα Διεθνούς Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών και διδάσκουσα του μαθήματος υποχρεωτικής επιλογής «Διεθνής Προστασία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».
H επιτροπή αξιολόγησης θα αποτελείται από τους: κα. M. Γαβουνέλη, Επίκουρη Καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών, κ. Η. Σ. Ακτύπη, Διευθυντής του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και κα. Σ. Τρεκλή, Δικαστική Αντιπρόσωπο Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, αποσπασμένη στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Υπηρεσία για την Εκτέλεση των Αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Καταπληκτικο Site!! εχω και εγω ενα blog ου αφορα της ομορφιες της Μεσσηνιας ! θα χαρω πολυ να μπειτε και γιατι οχι να σχολιασετε κιολας! http://www.messinia1234.com

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά