Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Η καθυστέρηση απονομής της Δικαιοσύνης και η δίκαιη ικανοποίηση (εκδήλωση)

Οι Εκδόσεις Σάκκουλα ΑΕ και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών διοργανώνουν εκδήλωση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του δικηγόρου Αντώνη Π. Αργυρού, «Η δίκαιη ικανοποίηση λόγω υπερβάσεως της εύλογης διάρκειας της δίκης», Η καθυστέρηση απονομής της Δικαιοσύνης και η δίκαιη ικανοποίηση, στην Αίθουσα Τελετών Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στις 18 Ιουνίου 2015, 7:00 μ.μ. Ομιλητές:
• Παναγιώτης Ο. Πικραμμένος, πρώην υπηρεσιακός Πρωθυπουργός και Πρόεδρος ΣτΕ ε.τ.
• Σπύρος Βλαχόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
• Βασίλης Χειρδάρης, Δικηγόρος
• Αντώνης Π. Αργυρός, Δικηγόρος
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Φίλης Αρναούτογλου, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του ΔΣΑ  Βασίλης Αλεξανδρής. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από την ιστορική χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, της οποίας ο συγγραφεύς είναι μέλος, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Καρούζου, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό.
Για το θέμα της καθυστέρησης απονομής δικαιοσύνης μπορείτε να συμμετέχετε στη δημοσκόπηση της ιστοσελίδας μας (δεξιά στήλη) επιλέγοντας τον ενδεδειγμένο κατά την άποψη σας τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

Κατάσχεση κατά τον ΚΕΔΕ εις χείρας τρίτου. Δεν επιστρέφεται το κατασχεθέν ποσό στην τράπεζα σε περίπτωση που αυτή προβεί σε εκπρόθεσμη αρνητική δήλωση κατ' επίκληση πλάνης

Γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για την κατάσχεση εις χείρας τρίτου Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους γνωμοδότησε επί του...