Επιστημονικές Συναντήσεις του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων

Επιστημονικές Συναντήσεις του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων στην Αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60), ώρα 6 μ.μ. Το πρόγραμμα των εισηγήσεων έχει ως ακολούθως: Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015: Εισηγητής ο κ. Κωνσταντίνος Αλεπάκος, δικηγόρος Αθηνών, LLM, Μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων, με θέμα: «Η ευθύνη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της AE». Στη συζήτηση θα παρέμβουν: Η κ. Ιωάννα Καραχάλιου, δικηγόρος Αθηνών, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, με θέμα: «Η ευθύνη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ανώνυμης εταιρείας έναντι του Δημοσίου» και ο κ.Σταύρος Χούρσογλου, D.E.A., Δικηγόρος Αθηνών με θέμα: "Η ποινική διάσταση της ευθύνης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ανώνυμης εταιρείας έναντι του Δημοσίου και των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης".
Πέμπτη, 23η Απριλίου 2015: Εισηγήτρια η κ. Ματθίλδη Χάρισμα, δικηγόρος Αθηνών, Μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων, Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων, με θέμα: "Η Έκτακτη διαδικασία ρύθμισης χρεών εμπόρων Ν. 4307/2014 και η προπτωχευτική διαδικασία εξυγίανσης του ΠτΚ. Μία συγκριτική παρουσίαση των δύο θεσμικών πλαισίων".
Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015: Εισηγητής ο κ. Θεόδωρος Κουτσούμπας, Δικηγόρος, ΔΝ (LLB, LLM, PhD) με θέμα: «Ζητήματα της Ασφαλιστικής Σύμβασης στα πλαίσια του εναρμονισμού της με το Κοινοτικό Δίκαιο».
Περισσότερα στο www.syneemp.gr

Σχόλια