Ασκούμενοι Δικηγόροι στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων

Η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων καλεί όσες-ους υποψήφιες-ους δικηγόρους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους, διάρκειας έξι (6) μηνών, στo γραφείο του Νομικού Συμβούλου της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ., να υποβάλουν την αίτησή τους, σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα που επισυνάπτεται στην προκήρυξη (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α) στο πρωτόκολλο της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ., εντός δέκα (10) ημερών απότην ανάρτηση της παρούσας πρόσκλησης στην ιστοσελίδα της, ήτοι μέχρι την 8/9/2014.Την προσεχή περίοδο, η άσκηση των ασκουμένων στην Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ εκκινεί την 15η Σεπτεμβρίου 2014 και λήγει την 15η Μαρτίου 2015. Οι θέσεις των ασκουμένων δικηγόρων ορίζονται σε δύο (2).Το ωράριο απασχόλησης είναι 09.00 - 15.00. Η παρουσία και η τήρηση του ωραρίου ελέγχεται από τον προϊστάμενο του Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. Η μηνιαία αμοιβή ανέρχεται σε εξακόσια (600) ευρώ και δεν υπόκειται σε ασφαλιστικές κρατήσεις, παρά μόνο σε παρακράτηση φόρου εισοδήματος και καταβάλλεται στο τέλος εκάστου ημερολογιακού μηνός, με βάση το παρουσιολόγιο.
Η αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής των υποψήφιων ασκουμένων δικηγόρων στην Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. υποβάλλεται από κάθε ενδιαφερόμενο έντυπα, εντός της ανωτέρω προβλεπόμενης αποκλειστικής προθεσμίας, προς το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ (Κηφισίας 7, Τ.Κ. 115 23, Αμπελόκηποι-Αθήνα, 5ος όροφος), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9:00 π.μ. – 15:00 μ.μ. Η αίτηση μπορεί να υποβάλλεται και ταχυδρομικώς, εφόσον η αποστολή της εντός της ανωτέρω προθεσμίας αποδεικνύεται από σφραγίδα ταχυδρομείου ή άλλο αποδεικτικό μέσο.
Με την αίτηση συνυποβάλλονται σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. (Αρμόδιοι για πληροφορίες: Πλουμιστός Δημήτρης, Προϊστάμενος Διοικητικής Υποστήριξης, τηλ.: 213.2124713, e-mail:  d . ploumistos @ eaadhsy .gr, Δείτε την προκήρυξη εδώ

Σχόλια