Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

H νέα ηγεσία της δικαιοσύνης. Γυναίκα η νέα εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Το Υπουργικό Συμβούλιο, με ομόφωνη απόφασή του, επέλεξε τη νέα ηγεσία της Δικαιοσύνης, ύστερα από σχετική εισήγηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ.Aθανασίου. Για τη θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου επελέγη ο Αντιπρόεδρος Α.Π. κ. Μιχαήλ Θεοχαρίδης. Για τη θέση του Πρόεδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας επελέγη ο Αντιπρόεδρος του ΣτΕ  κ. Σωτήρης Ρίζος.
Για τη θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επελέγη η Αντεισαγγελέας Α.Π.  κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη. Eπιπλέον προήχθησαν: Στο βαθμό του Αντιπρόεδρου του Αρείου Πάγου οι Αρεοπαγίτες κ. κ. Ιωάννης Σίδερης, Δήμητρα Παπαντωνοπούλου, Νικόλαος Λεοντής, Αντώνιος Αθηναίος, Γρηγόριος Κουτσόπουλος και Σπυρίδων Μιτσιάλης. Στο βαθμό του Αντιπρόεδρου του ΣτΕ ο Σύμβουλος του ΣτΕ κ. Νικόλαος Ρόζος και στο βαθμό του Αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο Σύμβουλος του Ε.Σ. κ. Ευάγγελος Νταής. (naftemporiki.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

Αυξημένη δικαστική δαπάνη για μεγάλα δικόγραφα. Μια ατυχής διάταξη του σχεδίου νόμου για τη διοικητική δίκη

Γράφει ο Γιώργος Καζολέας, Δικηγόρος Όσοι δικηγόροι γράφουν μακροσκελή δικόγραφα, πριν τα καταθέσουν καλό είναι πλέον να κάνουν και μι...