Επαναληπτική εκδήλωση της Ε.Α.Ν.Δ.Α. για τις τροποποιήσεις του νόμου των υπερχρεωμένων

Η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών μετά την πετυχημένη πραγματοποίηση της εκδήλωσης για την ενημέρωση των συναδέλφων για τις νέες αλλαγές και τα δικονομικά ζητήματα που προκάλεσε η πρόσφατη αναθεώρηση του Ν. 3869/2010 με τον Ν. 4161/13, διοργανώνει νέα εκδήλωση που θα διοργανωθεί για όσους συναδέλφους δεν μπόρεσαν λόγω της πολυπληθούς συμμετοχής στην προηγούμενη εκδήλωση να παρακολουθήσουν, αλλά και για όσους συναδέλφους δεν απαντήθηκαν οι απορίες τους στα ζητήματα εφαρμογής του νέου νομικού πλαισίου για τα Υπερχρεωμένα.
Η νέα ενημερωτική εκδήλωση θα έχει και πάλι θέμα: «Η πρόσφατη αναμόρφωση του ν.3869/2010 (Ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων) με το ν.4161/2013-Δικονομικά Ζητήματα», και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου, ώρα 7 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος). Κεντρικός ομιλητής: Νικόλαος Μ. Κατηφόρης, Λέκτορας Πολιτικής Δικονομίας Νομικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών-Δικηγόρος, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του ΔΣΑ Ιωάννης Αδαμόπουλος. Για όσους συναδέλφους δεν θα μπορούν να παρακαλουθήσουν, θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης μέσω διαδικτύου (live streaming), με την τεχνική βοήθεια και ευγενική υποστήριξη του Δ.Σ.Α. και της ιστοσελίδας του dsa.gr
Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση και θα πραγματοποιηθούν σχετικές παρεμβάσεις με ερωτήσεις προς τον ομιλητή.

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά