Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

Ισότητα των Φύλων και Δίκαιο: προβλήματα και προκλήσεις (ημερίδα)

Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου - Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου και η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Ισότητα των Φύλων και Δίκαιο: προβλήματα και προκλήσεις» με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου «Συλλογή / Κωδικοποίηση Νομοθεσίας – Συλλογή Νομολογίας Ελληνικών Δικαστηρίων & του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Προτάσεις Απλούστευσης της Εφαρμογής της Νομοθεσίας», στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Νίκης 4, 1ος όροφος) την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 και ώρα 18:00. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Βάσω Κόλλια.
Ομιλητές: Καθηγητής Ξενοφών Κοντιάδης, Πρόεδρος ΔΣ του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου, Μαρία Μουσμούτη, Εκτελεστική Διευθύντρια του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου, Άγγελος Στεργίου, Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αθηνά Κοτζάμπαση, Καθηγήτρια Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστυλιανός, Δρ, Επιστημονικός Συνεργάτης στο Συνήγορο του Πολίτη, Φωτεινή Μηλιώνη, Δρ, Ειδική Επιστήμων, Νομική Σχολή Αθηνών. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Έλλη Τριανταφύλλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

Μηνιαία η καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών. Πότε είναι η προθεσμία καταβολής

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η υπ’ Αριθμ. Φ.80000/οικ.60298/1472 απόφαση του Υφ.Εργασίας για την Προθεσμία καταβολής, από ...