Θέση Δικηγόρου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Tο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) αναζητεί Δικηγόρο για τη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών & Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Η ΚΠΙΣΝ ΜΑΕ είναι κοινωφελής οργανισμός και έχει ως σκοπό τη συντήρηση, λειτουργία, και διαχείριση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει τον δικό της προγραμματισμό πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και αθλητικών εκδηλώσεων, ανοιχτών σε όλους και, στην πλειοψηφία τους, ελεύθερες για το κοινό χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών, Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης διαχειρίζεται όλα τα νομικά ζητήματα και τις υποθέσεις που αφορούν τον Οργανισμό και εξασφαλίζει την σύμφωνη προς τους εφαρμοστέους κανόνες εταιρική του λειτουργία , ώστε να διαφυλάσσονται και να προστατεύονται τα συμφέροντά του.

Το ΚΠΙΣΝ αναζητεί υποψήφιο/α για τη θέση του/της Δικηγόρου. Η θέση αναφέρεται στη Διευθύντρια Νομικών Υπηρεσιών, Συμμόρφωσης & Εταιρικής Διακυβέρνησης. Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα συμβάλει στην αποτελεσματική διαχείριση και οργάνωση νομικών υποθέσεων και ζητημάτων του Οργανισμού με ειδική έμφαση σε ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας, καλλιτεχνικών συνεργασιών και έργων, παραγωγής εκδηλώσεων, καθώς και ψηφιακών μέσων και υπηρεσιών.(«Τομείς Εξειδίκευσης»).

Απαραίτητη προϋπηρεσία και προσόντα  

  • Πτυχίο νομικής σχολής
  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στους Τομείς Εξειδίκευσης ή σε συναφή επιστημονικό τομέα (θα συνεκτιμηθεί).  
  • Αποδεδειγμένη σχετική προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών, ήτοι σε νομική υπηρεσία οργανισμού ή σε δικηγορική εταιρία/ δικηγορικό γραφείο) στους Τομείς Εξειδίκευσης ή σε συναφές αντικείμενο (κατάρτιση και διαπραγμάτευση συμβάσεων, δικαστική εμπειρία κ.ά.).  
  • Άριστη γνώση του αντικειμένου των Τομέων Εξειδίκευσης  
  • Σημαντική εμπειρία στην κατάρτιση, διαμόρφωση και διαπραγμάτευση συμβάσεων και νομικών κειμένων στους Τομείς Εξειδίκευσης.  
  • Άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας και χειρισμός τους προφορικά και γραπτά. Η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας θεωρείται επιπλέον προσόν.  
  • Άριστη χρήση του MS Office, άριστη χρήση word, πολύ καλή χρήση Excel και PowerPoint (δεν απαιτείται πιστοποίηση).

Η προθεσμία υποβολής αίτησης είναι η 13η Μαΐου 2024, στις 16:59 ώρα Ελλάδας.

Δείτε την Προκήρυξη εδώ

 

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά