Το Πρωτοδικείο Θήβας υπερέχει για Μητροπολιτικό Βοιωτίας και όχι αυτό της Λιβαδειάς, υποστηρίζει ο ΔΣ Θήβας

Την υπεροχή του Πρωτοδικείου Θήβας για την επιλογή ως Μητροπολιτικού Πρωτοδικείου Βοιωτίας τονίζει σε επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό ο Δικηγορικός Σύλλογος Θήβας.

Στην επιστολή υποστηρίζεται με αριθμούς και αναλυτικούς πίνακες ότι το Πρωτοδικείο και το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης έχουν τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν το πλέον κατάλληλο για να καταστεί Μητροπολιτικό Πρωτοδικείο στη Βοιωτία.

Όπως τονίζεται στην επιστολή του ΔΣ Θηβών, «η οποιαδήποτε συγχώνευση ή κατάργηση του θα ήταν τουλάχιστον καταστρεπτική για την απονομή της Δικαιοσύνης, για την λειτουργικότητα και εξέλιξη του Νομού αλλά και την εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής», ενώ σε άλλο σημείο της επιστολής αναφέρεται ότι «η εξαγγελία του κ. Βορίδη , Υπουργού Επικρατείας στην Λιβαδειά κατά τη διάρκεια της κομματικής εκδήλωσης ότι η Θήβα θα είναι Περιφερειακό Παράρτημα του Πρωτοδικείο Λιβαδειάς αποτέλεσε για εμάς ως Δικηγορικό Σύλλογο , αλλά και ως Δήμο Θηβαίων καίριο πλήγμα» καθώς όπως υποστηρίζει ο ΔΣΘ το Πρωτοδικείο Θήβας πληροί όλες τις προϋποθέσεις του Νόμου για τη σωστή λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Ολόκληρη η επιστολή είναι διαθέσιμη εδώ

Δείτε ακόμα: Υπερέχει το Πρωτοδικείο Λιβαδειάς έναντι του Θηβών για να επιλεγεί ως Μητροπολιτικό, υποστηρίζει ο ΔΣ Λιβαδειάς

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά