Aνακοίνωση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών για την κατάθεση των νομιμοποιητικών εγγράφων σε περίπτωση ομοδικίας

Ακολουθεί ανακοίνωση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών για την κατάθεση των νομιμοποιητικών εγγράφων σε περίπτωση ομοδικίας:

«Παρακαλούνται οι κύριοι πληρεξούσιοι των διαδίκων, για λόγους που ανάγονται στη εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δικαστηρίου, σε περίπτωση ομοδικίας κατά το άρθρο 115 και επόμενα του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας, να προσκομίζουν στην Γραμματεία του Τμήματος του Δικαστηρίου, ενώπιον του οποίου πρόκειται να εκδικασθεί η σχετική υπόθεση, βεβαίωση – αναλυτική κατάσταση, στην οποία θα αναφέρονται τα ονόματα των διαδίκων, για τους οποίους καταθέτουν νομιμοποιητικά έγγραφα, ώστε τα κατατεθέντα την ίδια ημέρα, να λαμβάνουν έναν κοινό αριθμό πρωτοκόλλου.

Συναφώς, για τις περιπτώσεις ενδίκων βοηθημάτων, που ασκούνται από νομικά πρόσωπα, συνιστάται, όπως προσκομίζεται από τους πληρεξουσίους βεβαίωση - κατάσταση, στην οποία θα αναφέρονται αναλυτικά τα κατατιθέμενα έγγραφα, που είναι αναγκαία για τη νομιμοποίησή τους.

Οίκοθεν νοείται, ότι θα γίνεται αντιπαραβολή των αναφερομένων στην άνω βεβαίωση – κατάσταση των πληρεξουσίων δικηγόρων, με τα, πράγματι κατατιθέμενα, νομιμοποιητικά έγγραφα, προς επιβεβαίωση της αντιστοιχίας μεταξύ τους». (πηγή adjustice.gr)

Σχόλια