Δύο (2) θέσεις Δικηγόρων με πάγια αντιμισθία στο Δήμο Θερμαϊκού

O Δήμαρχος Θερμαϊκού προκηρύσσει την πλήρωση δύο (2) θέσεων Δικηγόρων παρ’ Εφέταις στον Δήμο Θερμαϊκού, με σχέση έμμισθης εντολής, με πάγια μηνιαία αντιμισθία, κατόπιν επιλογής, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4194/2013 «Κώδικας Δικηγόρων», όπως ισχύουν, και οι Δικηγόροι θα συνδέονται με τον Δήμο Θερμαϊκού με σχέση έμμισθης εντολής. Οι δικηγόροι που θα προσληφθούν θα καταλάβουν κενή οργανική θέση κατηγορίας ειδικών θέσεων και θα ακολουθούν την προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία υπηρεσιακή εξέλιξη. 

Οι αποδοχές των Δικηγόρων με σχέση έμμισθης εντολής για την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών καθορίζονται σύμφωνα με την παρ. 10 του άρθρου 9 του Ν. 4354/2015 ή τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Δείτε και άλλες θέσεις εργασίας για δικηγόρους εδώ

Οι προσληφθέντες θα υπόκεινται στην ασφάλιση του Ταμείου Νομικών και λοιπών νόμιμων κρατήσεων, θα υπάγονται οργανικά στον Δήμο Θερμαϊκού και θα ακολουθούν την προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία υπηρεσιακή εξέλιξη.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις μπορεί να είναι Δικηγόροι, μέλη Δικηγορικού Συλλόγου της χώρας, με δικαίωμα παράστασης στο Εφετείο (παρ’ Εφέταις).

Δείτε την Προκήρυξη εδώ

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά