Ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμούς 3 ανηλίκων πρότεινε ο Εισαγγελέας

Την ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη για τους βιασμούς των τριών ανηλίκων καταγγελλόντων ζήτησε ο εισαγγελέας Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Ο εισαγγελέας ζήτησε αθώωση για την τέταρτη πράξη βιασμού σε βάρος ενήλικα άνδρα που αποδίδεται στον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς ο μάρτυρας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και σύμφωνα με τον εισαγγελέα γεννώνται αμφιβολίες για την αξιοπιστία του.

Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό αποδείχθηκαν πλήρως όσα κατήγγειλαν οι τρεις ανήλικοι κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης, ενώ δεν αποδείχθηκαν οι ισχυρισμοί που προέβαλε ο κατηγορούμενος περί σκευωρίας και πλεκτάνης που εξυφάνθηκαν στο πρόσωπό του.

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να αποδομήσει τους καταγγέλλοντες κάνοντας λόγο για «φθηνούς» ανθρώπους, με κίνητρο ακόμα και την απόκτηση «1000 followers», ενώ επιχείρησε να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που δεχόταν να φιλοξενεί ανήλικα ή νεαρά άτομα στο διαμέρισμά του, αλλά και να απαντήσει στο «γιατί» τόσοι ετερόκλητοι άνθρωποι να καταθέσουν σε βάρος του.

Η διαδικασία θα συνεχισθεί με τις αγορεύσεις των δικηγόρων των δύο πλευρών. (πηγη ΑΠΕ-ΜΠΕ/news247.gr)

Σχόλια