Ζητήματα Εκτέλεσης των Ποινών (διαδικτυακή εκδήλωση)

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος διοργανώνει διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00, με θέμα: «Ζητήματα Εκτέλεσης των Ποινών» υπό την Προεδρία του κ. Χαράλαμπου Βουρλιώτη, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει η κ. Άννα Ζαΐρη, Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

Εισηγητές θα είναι:

α) ο Λάμπρος Μαργαρίτης, Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., με θέμα: «Ο σχηματισμός συνολικής ποινής»,

β) ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών, με θέμα: «Αναβολή και διακοπή της εκτέλεσης της ποινής»,

γ) ο Αθανάσιος Ζαχαριάδης, Επίκουρος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., με θέμα: «Αντιρρήσεις σχετικά με την εκτέλεση της ποινής» και

δ) η Χριστίνα Φασούλα, Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γρεβενών, με θέμα: «Υφ’ όσον απόλυση: Ειδικά ζητήματα σχετικά με τη χορήγηση, την ανάκληση και την άρση της»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής e-presence. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν, μέχρι την Παρασκευή 16-4-2021, εκδήλωση ενδιαφέροντος με το ονοματεπώνυμό τους, την ιδιότητά τους και την μνεία «Δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση της 24-4-2021» στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: eisproth@otenet.gr Ακολούθως θα τους αποσταλούν οι σχετικές προσκλήσεις μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σχόλια