Τρεις (3) θέσεις δικηγόρων στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

O Υπουργός Επικρατείας αποφασίζει την επαναπροκήρυξη της πλήρωσης τριών (3) θέσεων δικηγόρων (ΠΕ Ειδικών Νομικών Συνεργατών), στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με σχέση έμμισθης εντολής, με πάγια μηνιαία αντιμισθία, κατόπιν επιλογής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 43 του ν. 4194/2013.

Το αντικείμενο απασχόλησης των τριών (3) δικηγόρων που πρόκειται να προσληφθούν στο ΥπΨηΔ με σχέση έμμισθης εντολής συνίσταται, ενδεικτικά, στον έλεγχο νομιμότητας διοικητικών πράξεων, στην κατάρτιση και στον έλεγχο συμβάσεων, στην παροχή ενημερωτικών γνωμοδοτικών σημειωμάτων και εν γένει στην παροχή κάθε είδους νομικών υπηρεσιών.

Οι αποδοχές των έμμισθων δικηγόρων καθορίζοντα από την ισχύουσα νομοθεσία και εν προκειμένω από την παρ. 10 του άρθρου 9 του ν. 4354/2015. Οι έμμισθοι δικηγόροι υπάγονται οργανικά στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ακολουθούν την προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία υπηρεσιακή εξέλιξη. Οι δικηγόροι ασφαλίζονται στον οικείο τους φορέα σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία.

Δείτε την προκήρυξη εδώ


Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά