Πρωτοφανής απόφαση: Δικαστήριο απαγόρευσε σε γυναίκα να τραγουδάει


Δικαστήριο στη Μεγάλη Βρετανία απαγόρευσε με απόφασή του σε 48χρονη γυναίκα να τραγουδάει για χρονικό διάστημα 24 μηνών. Οι γείτονες μία 48χρονης αναγκάστηκαν να καταφύγουν στα δικαστήρια ώστε να την σταματήσουν να τραγουδά. Η γειτνίαση με την Heather Webb, που σύμφωνα με τους καταγγελθέντες «τραγουδά σαν γάτα που πνίγεται», είχε γίνει ανυπόφορη.
Ύστερα από σειρά καταγγελιών από γείτονες σε συνοικία του Νόριτς, που δεν μπορούσαν να υπομείνουν πλέον το μαρτύριο, το δικαστήριο αποφάσισε να απαγορεύσει στη γυναίκα το τραγούδι για τους επόμενους 24 μήνες.  
Η απόφαση ελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως η 48χρονη την έχει παραβεί ήδη τρεις φορές, προς μεγάλη απογοήτευση των κατοίκων της περιοχής. Ο Paul Burford, ο οποίος μένει 40 μέτρα μακριά από το διαμέρισμα της Webb, σημείωσε πως άκουσε ένα «αλλοπρόσαλλο τραγούδι όπερας» στις 8:30 το πρωί. «Ακούγεται σαν γάτα που πνίγεται για να είμαι ειλικρινής», είπε.
«Όταν την πρωτοάκουσα… πήγα στο παράθυρο για να σιγουρευτώ πως ο θόρυβος προερχόταν από το διαμέρισμα της. Και αυτό συνέβαινε. Ακούγεται συνέχεια από κει», κατήγγειλε άλλη γειτόνισσα, σημειώνοντας πως η φωνή της Webb διαπέρασε ακόμη και τα ακουστικά που φορούσε.
Η 48χρονη δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, ούτε είχε νομική υποστήριξη, όμως δηλώνει αθώα. «Δεν θυμάμαι», είπε ερωτώμενη από την αστυνομία αν πράγματι ήταν αυτή που τραγουδούσε. (πηγή:cnn.gr)

Σχόλια