Αόρατος επισκέπτης: Μια διάσημη δικηγόρος και ο ύποπτος για φόνο πελάτης της σε ένα αγωνιώδες θρίλερ

Ο Αντριάν Ντόρια, νέος επιχειρηματίας στο αποκορύφωμα της καριέρας του, ξυπνά κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ δίπλα του βρίσκεται το νεκρό σώμα της ερωμένης του, Λάουρα. Χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το πως βρέθηκε εκεί, αλλά και να βρει άλλοθι για το έγκλημα, ο Ντόρια προσλαμβάνει την Βιρτζίνια Γκoύντμαν, διακεκριμένη δικηγόρο, για να τον υπερασπιστεί. Μέσα σε μία νύχτα, οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν για να ξεκαθαρίσουν τι έχει συμβεί, ξεκινώντας έναν ξέφρενο αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, αλλά και σε όλους τους νόμους της λογικής.
Τέσσερα χρόνια μετά το επιτυχημένο θρίλερ μυστηρίου «El Cuerpo», ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Οριόλ Πά­ουλο επιστρέφει με τη νέα του ταινία, το αγωνιώδες θρίλερ «Αόρατος Επισκέπτης» («Contratiempo»). 
Το φιλμ είναι ένα αγωνιώδες δικαστικό θρίλερ μυστηρίου που όμως δεν εξελίσσεται σε δικαστική αίθουσα, όπως οι κλασσικές ταινίες του είδους, αλλά σε ένα δωμάτιο όπου συναντώνται ο πρωταγωνιστής που είναι ύποπτος για τη δολοφονία της ερωμένης του και η φημισμένη δικηγόρος του, προκειμένου να προετοιμαστούν για το ενδεχόμενο ο πρώτος να κατηγορηθεί για το έγκλημα. Μέσα από συνεχείς ανατροπές και πιθανά σενάρια για το τι πραγματικά έχει συμβεί, η δικηγόρος προσπαθεί μεθοδικά να εκμαιεύσει από τον πελάτη της όλη την αλήθεια, που εκείνος της αποσιωπά, ενώ παράλληλα προσπαθεί να χτίσει μια πειστική υπερασπιστική γραμμή για να τον σώσει από την κατηγορία του φόνου. Ωστόσο το τέλος της ταινίας επιφυλάσσει μία ακόμα απρόσμενη ανατροπή…
(Contratiempo, Ισπανία, 2016 -Πρωταγωνιστούν:Μάριο Κάσας, Μπάρμπαρα Λένι, Άνα Βάγενερ, Χοσέ Κορονάδο, Φρανθέσκ Ορέγια. Σκηνοθεσία - Σενάριο Οριόλ Πάουλο)
Δείτε το trailer εδώ

Σχόλια