Παιδεραστής αυτοκτόνησε στο δικαστήριο πριν δικαστεί για βιασμό και τρεις φόνους

Τη στιγμή που ένας κατηγορούμενος για 3 ανθρωποκτονίες και βιασμό ανήλικης αυτοκτονεί πηδώντας από το μπαλκόνι του δικαστηρίου, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Youngstown του Οχάιο των ΗΠΑ. Ο Robert Selman Jr που κατηγορείτο ότι βίασε και σκότωσε μία 11χρονη και επίσης αφαίρεσε τη ζωή της γιαγιάς και του παππού του κοριτσιού, ήταν αντιμέτωπος με την θανατική ποινή, πριν αυτοκτονήσει έξω από τη δικαστική αίθουσα. 
Ο Robert Seman Jr επρόκειτο να δικαστεί στο δικαστήριο της Κομητείας Μαχόνινγκ για τον εμπρησμό που διέπραξε τον Μάρτιο του 2015, όταν έκαψε ζωντανούς το κορίτσι και τους παππούδες του. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Seman, που είχε δεσμό  με τη μητέρα του κοριτσιού, έβαλε τη φωτιά όταν κατηγορήθηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης. Την περασμένη εβδομάδα θα ξεκινούσε η δίκη για το βιασμό και τον τριπλό φόνο. Συγκεκριμένα το σπίτι έπιασε φωτιά λίγες ώρες πριν η ανήλικη θα κατέθετε στο δικαστήριο για το βιασμό και τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη επί 5 έτη από τον Seman. Μέχρι τη δίκη, ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος με ηλεκτρονική επιτήρηση. Λίγες ημέρες μετά τη φωτιά που σκότωσε την ανήλικη και τους παππούδες της, ο Seman κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να δωροδοκήσει την πρώην σύζυγό του για να ψευδομαρτυρήσει στη δίκη του βιασμού, κάτι που εκείνη αρνήθηκε.
Σύμφωνα με την κατηγορία, ο Seman ξεκίνησε να κακοποιεί την ανήλικη όταν εκείνη ήταν 4 ετών και συνέχισε μέχρι που έγινε εννιά. Λόγω της μικρής ηλικίας του κοριτσιού, κάθε κατηγορία για βιασμό επέφερε ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς αποφυλάκιση.
Στο βίντεο που έδωσαν οι τοπικές αρχές στη δημοσιότητα, ο Seman εμφανίζεται να περπατάει στον διάδρομο του τέταρτου ορόφου του δικαστηρίου συνοδεία δύο αστυνομικών και κατόπιν να επιβραδύνει το βήμα του και να πηδάει από το μπαλκόνι στο κενό, χωρίς να προλάβει κανείς να τον σταματήσει. Δείτε το βίντεο στο news.com.au

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά