Δικηγόρος εγκατέλειψε το επάγγελμα για να γίνει ιερόδουλη

Μια δικηγόρος από τη Βραζιλία εγκατέλειψε το επάγγελμα της, επειδή η μητέρα της τη συμβούλεψε ότι θα κέρδιζε περισσότερα χρήματα αν αποφάσιζε να γίνει πόρνη. «Μια μέρα, η μητέρα μου έβλεπε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα όπου συνοδοί πολυτελείας εξιστορούσαν τη ζωή τους.
Σαγηνεύτηκε απ'όσα παρακολουθούσε και με παρότρυνε να αλλάξω καριέρα» αποκαλύπτει η 34χρονη Κλαούντια ντε Μάρκι.
Εκτός από την παρότρυνση της μητέρας της, η πρώην δικηγόρος υποστηρίζει ότι αποφάσισε να αλλάξει καριέρα επειδή είχε κουραστεί από την εγωπάθεια των αντρών στο νομικό επάγγελμα. Τώρα, η 34χρονη Κλαούντια κάνει σεξ με επιχειρηματίες ή πολιτικούς για 150 αγγλικές λίρες την ώρα ή 650 λίρες για όλη τη νύχτα. Η μητέρα της πρώην δικηγόρου μετακόμισε πιο κοντά στο σπίτι της κόρης της για να στηρίξει την αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού της Κλαούντια.
Συνοδός πολυτελείας πλέον, η 34χρονη Βραζιλιάνα υποστηρίζει ότι τον πρώτο χρόνο που εργάστηκε στη βιομηχανία του σεξ, τα εισοδήματά της ήταν σχεδόν 100.000 αγγλικές λίρες, πολλά περισσότερα απ' όσα κέρδιζε ως δικηγόρος.
Η Κλαούντια υποστηρίζει ότι δεν άντεχε την υποχρέωση να προσαρμόζεται με την καθημερινή ρουτίνα των δικηγόρων και ότι προτιμά τον «οργασμό, πληρωμή και τέλος». Η πρώην δικηγόρος δηλώνει φεμινίστρια και έχει δικό της blog όπου γράφει τις εμπειρίες της αλλά δίνει και συμβουλές στους άντρες για το πώς να συμπεριφέρονται στις γυναίκες. (protothema.gr)

Σχόλια