Στη φυλακή ο λέκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που κατηγορείται για ανθρωποκτονία της συζύγου και της γιαγιάς της

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο λέκτορας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά συρροή. Υπενθυμίζεται ότι ο λέκτορας κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου και
της γιαγιάς της το καλοκαίρι του 2013, με αρσενικό. Την απόφαση για την προφυλάκιση του λέκτορα έλαβε την Παρασκευή 27/1/2017 το δικαστικό συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχε προηγηθεί διαφωνία ανάμεσα στον εισαγγελέα και τον ανακριτή για την ποινική αντιμετώπιση του κατηγορούμενου.
Οι δυο γυναίκες, γιαγιά και εγγονή, είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή με διαφορά λίγων ημερών. Η 86χρονη γυναίκα πέθανε στις 19 Αυγούστου του 2013, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, στις 23 Αυγούστου, εξέπνευσε και η 34χρονη εγγονή της, μετά από μακρά νοσηλεία στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Στις 25 Νοεμβρίου, διατάχθηκε η εκταφή των σορών των δυο γυναικών καθώς αμφισβητήθηκαν τα αρχικά αποτελέσματα που έδειχναν προσβολή από κάδμιο σε τοξικά επίπεδα. Μετά από ειδικές εξετάσεις που έγιναν στις δύο σορούς ανιχνεύθηκε, τελικά, για πρώτη φορά και καθυστερημένα, η ύπαρξη αρσενικού σε υψηλά επίπεδα. (πηγή: newsbomb.gr)

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά