Στον Γενικό Εισαγγελέα καταγγέλλει τον Αρχιεπίσκοπο η ΛΟΑΤ Κύπρου

Προώθηση ρατσιστικών μηνυμάτων και ρητορικής μίσους από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου μέσω τηλεοπτικής εκπομπής καταγγέλλει η Accept-ΛΟΑΤ Κύπρου και ζητά τη διερεύνηση του συμβάντος από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΛΟΑΤ «είναι καιρός η Εκκλησία της Κύπρου να ξεκινήσει να αγαπά τον πλησίον της, όποιος και αν είναι αυτός. Τέλος πια με το μίσος και τις διακρίσεις που προωθούνται με τόση ευκολία, χωρίς ερωτήσεις, χωρίς διερεύνηση, χωρίς επιπτώσεις…Καταγγέλλουμε το συμβάν στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας ως παράβαση του Ποινικού Κώδικα που αφορά την προώθηση
μίσους λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου, και θα προβούμε σε όλα τα σχετικά διαβήματα. Ταυτόχρονα θα ζητηθεί από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης να εξετάσει τη στάση του καναλιού MEGAONE που πρόβαλε και επέτρεψε την προώθηση ρατσιστικών μηνυμάτων και ρητορικής μίσους, και μάλιστα χωρίς αντίλογο».
Ο Αρχιεπίσκοπος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία αμαρτία και ανέφερε πως σχεδιάζει να δημιουργήσει σχολεία, τα οποία θα δίνουν κατευθύνσεις στα παιδιά για να βγαίνουν σωστοί άνθρωποι και ολοκληρωμένες προσωπικότητες, που θα βοηθήσουν τον τόπο και θα είναι παράδειγμα προς μίμηση. (πηγή: dialogos.com.cy)

Σχόλια

Ο χρήστης ΠΑΟΚ Χαμένες Πατρίδες είπε…
Μα δεν έκανε καμία ρητορική μίσους. Ο ιεράρχης είπε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία (όπως αμαρτία είναι κάθε εξάρτηση από ένα πάθος που σε σκλαβώνει). Με την ίδια λογική δεν πρέπει να λέμε ότι το κάπνισμα είναι επικίνδυνο, διότι θα δημιουργήσουμε ψυχολογικά στους καπνιστές!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προώθηση ρατσιστικών μηνυμάτων?????

Υπάρχει Ράτσα -Φυλή των λεσβιών ομοφυλόφιλων κλπ κλπ κλπ???

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά