Τηλεφώνημα για βόμβα στο ΣτΕ. Διακόπηκε η διάσκεψη της Ολομέλειας για τις τηλεοπτικές άδειες

Νεώτερη Ενημέρωση: Έληξε η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο ΣτΕ χωρίς κάποιο εύρημα εκρηκτικού μηχανισμού. Κατόπιν αυτού συνεχίζεται η διάσκεψη της Ολομέλειας για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
Νωρίτερα: Τηλεφώνημα αγνώστου στο Βήμα και την Εφημερίδα των Συντακτών το πρωί της Παρασκευής 14.10.2016 για τοποθέτηση βόμβας στο Συμβούλιο της Επικρατείας είχε σαν αποτέλεσμα τη διακοπή μεταξύ άλλων και της κρίσιμης διάσκεψης της διευρυμένης Ολομέλειας του Δικαστηρίου για τις τηλεοπτικές άδειες. Το τηλεφώνημα έγινε
στις 10:06, σχεδόν μισή ώρα αφού είχε ξεκινήσει η συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες. Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες των ΤΕΕΜ για να ερευνήσουν για το αν υπάρχει όντως εκρηκτικός μηχανισμός, ενώ απομακρύνθηκαν από τους αστυνομικούς οι κάμερες που ήταν έξω από το δικαστικό μέγαρο καθώς και τα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα συνεχιστεί η συνεδρίαση μετά τον έλεγχο της αστυνομίας στο κτίριο του ΣτΕ ή θα συνεχιστεί άλλη μέρα.
Υπενθυμίζεται πως για πρόκειται για τη δεύτερη κρίσιμη διάσκεψη για το ζήτημα της χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών. Κατα τη διάρκεια της πρώτης διάσκεψης ο εισηγητής της υπόθεσης υποστήριξε ότι οι αιτήσεις των τηλεοπτικών σταθμών πρέπει να απορριφθούν ως απαράδεκτες και να μην προχωρήσει το δικαστήριο στην εξέτασης της ουσίας της υπόθεσης. 

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά