Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Παραπλανητική διαφήμιση δικηγόρων. Ανακοίνωση του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος σχετικά με το θέμα της διαφήμισης δικηγόρων. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ψευδών και παραπλανητικών διαφημίσεων από Δικηγόρους με αποτέλεσμα ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος να γίνεται καθημερινά δέκτης παραπόνων. Υπενθυμίζουμε ότι δυνάμει των Περί Δεοντολογίας των Δικηγόρων Κανονισμών ο κάθε δικηγόρος έχει
υποχρέωση αυστηρής τήρησης των κανόνων δεοντολογίας οι οποίοι εγγυούνται και διασφαλίζουν την άσκηση του Δικηγορικού Επαγγέλματος.
Δυνάμει του άρθρου 19 των Κανονισμών επιτρέπεται η θεμιτή διαφήμιση, η οποία δεν πρέπει να είναι ανακριβής, αναληθής, παραπλανητική ή να δίδει την εντύπωση της αυτοεξύμνησης.
Η δημιουργία και παρουσίαση επαγγελματικής ιστοσελίδας πρέπει να περιορίζεται μόνο στα όσα επιτρέπει το άρθρο 19 των Κανονισμών.
Το άρθρο 19 των Κανονισμών Δεοντολογίας έχει αναρτηθεί ξεχωριστά στην ιστοσελίδα μας και παρακαλούμε όπως τηρείται απόλυτα». (cyprusbarassociation.org)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

Τα νέα παράβολα της Ποινικής Δίκης μετά το ν.4446/2016

Τα νέα παράβολα της Ποινικής Δίκης μετά το νόμο 4446/2016 , όπως θα ισχύουν από 23.1.2017* είναι τα εξής: 1.Παράβολο Μήνυσης: 70 ευρώ:...