Στόχος της τρομοκρατικής επίθεσης στα Εξάρχεια η Εισαγγελέας Τσατάνη

Την ευθύνη για την έκρηξη στην είσοδο της πολυκατοικίας επί της οδού Ιπποκράτους 112 στα Εξάρχεια το βράδυ της Τετάρτης, 12/10/2016, ανέλαβε η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, υπό τον τίτλο «Βόμβα στην Τσατάνη». Όπως αναφέρει σε αυτήν, υπό τον τίτλο «Σχέδιο Νεμεσις-Πραξη πρωτη», «αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την επίθεση στην κατοικία της εισαγγελέως Γεωργίας Τσατάνη, στην οδό Ιπποκράτους, στο κέντρο της Αθήνας δίπλα
από το Α.Τ. Εξαρχείων». Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ανακλήθηκαν τα μέτρα φύλαξης που είχε η εισαγγελέας Τσατάνη τα τελευταία έξι χρόνια.
Με αφορμή την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι της εισαγγελέως Γ. Τσατάνη, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νίκος Παρασκευόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η πολιτεία και η κοινωνία γνωρίζουν ότι καμιά τρομοκρατική ενέργεια δεν πρόκειται να κάμψει τη λειτουργία της δικαιοσύνης. Οι απειλές ή και ενέργειες εκφοβισμού και τρομοκράτησής της πέφτουν στο κενό. Η απερίφραστη καταδίκη τρομοκρατικών επιθέσεων είναι αυτονόητη. Εξίσου αυτονόητη είναι και η πλήρης στήριξη στους δικαστικούς λειτουργούς από το Υπουργείο Δικαιοσύνης». (in.gr)

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά