Άρχισε η δίκη για τη δολοφονία της μικρής Άννυ. Ομολογία του πατέρα της ότι την τεμάχισε

Ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της τετράχρονης Άννυ, το Πάσχα του 2015. Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και περιύβριση νεκρού είναι ο πατέρας του κοριτσιού και ο φίλος του, ενώ η μητέρα της μικρής κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τη δολοφονία του παιδιού περιγράφει όσα ειδεχθή έκαναν οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι στο σπίτι του
πατέρα στην οδό Μιχαήλ Βόδα: «Σε υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμεναν από κοινού, ενεργώντας μαζί και με έτερο άγνωστο δράστη, με τη χρήση μαχαιριού κουζίνας τεμάχισαν το σώμα του ανήλικου βιολογικού τέκνου του πρώτου κατηγορουμένου, το οποίο είχαν προηγουμένως σκοτώσει..». Στη δικογραφία αναφέρεται επίσης ότι ακολούθησε βρασμός, όπως έχει ομολογήσει ο πατέρας, και τελικά τα κομμάτια τα κομμάτια της σορού τοποθετήθηκαν σε πλαστικές σακούλες και πετάχθηκαν σε κάδους σκουπιδιών.
Ήδη υπήρξε την πρώτη μέρα της δίκης ομολογία του πατέρα της Άννυ ότι τεμάχισε το ίδιο του το παιδί, και όλοι έμειναν άφωνοι στο ακροατήριο όταν άκουσαν τον κατηγορούμενο να ομολογεί απαντώντας στον πρόεδρο του Δικαστηρίου ότι τεμάχισε την 4χρονη κόρη του, αλλά δεν ήταν εκείνος που τη δολοφόνησε. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 14 Σεπτεμβρίου. (naftemporiki.gr)

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά