Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Επανεξελέγη προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών ο Ισίδωρος Ντογιάκος

Επανεξελέγη, παρά την πειθαρχική καταδίκη που του επιβλήθηκε τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, ο Ισίδωρος Ντογιάκος, ως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, συγκεντρώνοντας το 48% των ψήφων. Ο κ. Ντογιάκος ήταν τελικά υποψήφιος αφού ο Άρειος Πάγος εγγράφως διαβεβαίωσε ότι δεν έχει κώλυμα εκλογής, καθώς μέχρι την εκλογική διαδικασία δεν του είχε επιδοθεί η πειθαρχική καταδίκη σε στέρηση μισθού 40 ημερών που του επιβλήθηκε από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό
Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, για προσβολή της Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου.
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, ο κ. Ντογιάκος έλαβε 39 ψήφους επί 82 ψηφισάντων, ο Αντώνιος Λιώγας έλαβε 30 και η Γεωργία Τσατάνη 7, ενώ τα υπόλοιπα ήταν λευκά.
Για δεύτερη φορά εξελέγη προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών ο εισαγγελέας Ηλίας Ζαγοραίος με 81 ψήφους. Η συνυποψήφιά του Ολυμπία Κλειτσάκη έλαβε 45 ψήφους.
Νέος προϊστάμενος στο Εφετείο της Αθήνας εξελέγη ο πρόεδρος Εφετών κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος και νέος προϊστάμενος στο Πρωτοδικείο της  Αθήνας εξελέγη ο πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Ελευθέριος Γεωργίλης. (πηγή: kathimerini.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

Αυξημένη δικαστική δαπάνη για μεγάλα δικόγραφα. Μια ατυχής διάταξη του σχεδίου νόμου για τη διοικητική δίκη

Γράφει ο Γιώργος Καζολέας, Δικηγόρος Όσοι δικηγόροι γράφουν μακροσκελή δικόγραφα, πριν τα καταθέσουν καλό είναι πλέον να κάνουν και μι...