Ο Δικηγόρος του Μάικλ Τζάκσον ανέλαβε την υπόθεση γνωστής playmate

Η Dani Mathers, γνωστή playmate του playboy, επιστράτευσε βαριά νομικά όπλα για την υπεράσπισή της στην ποινική έρευνα που έχει ξεκινήσει εναντίον της για την απόσπαση φωτογραφίας μιας ανυποψίαστης γυναίκας σε γυμναστήριο. Ο λόγος για τον Τhomas Mesereau που θα αναλάβει την υπόθεσή της αν τελικά διωχθεί για την τέλεση ποινικού αδικήματος. Ο Mesereau έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν τον Μάικλ Τζάκσον στη δίκη της κακοποίησης, τον ηθοποιό Ρόμπερτ Μπλέικ, τον μποξέρ Μάικ Τάισον καθώς και τον ράπερ Suge Knight σε υπόθεση δολοφονίας.
Τα προβλήματα για την Mathers ξεκίνησαν στις 14 Ιουλίου, όταν η playmate
έβγαλε φωτογραφία μια ανυποψίαστη γυμνή γυναίκα στο γυμναστήριο και στη συνέχεια την πόσταρε στα social media γράφοντας μια περιφρονητική σκωπτική λεζάντα. (“If I can’t unsee this then you can’t either.”)
Το μοντέλο δεν ανέφερε τι βρήκε απαράδεκτο στην εμφάνιση της γυναίκας, αλλά η φωτογραφία δείχνει μια γυναίκα που σίγουρα δεν ανταποκρινόταν στα στάνταρ του Playboy.
Στη συνέχεια η Mathers ζήτησε συγγνώμη, αλλά αυτό δεν άλλαξε τη γνώμη πολλών επικριτών της στα social media. (thewrap.com)

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά